Viimeinen vanhat puutalot näyttelyni joulukuussa Iisalmen kulttiksella

Nyt on kulunut reilu kolme vuotta kun maalasin ensimmäisen akvarellini. On syytä pitää aikamatkanäyttely alusta loppuun. Siihen on hyvä päättää julkinen ura. No, olen ennenkin erehtynyt. Vielä kaksi puoli vuotta sitten kielsin pitämästä koskaan näyttelyä, en edes tätä viimeistä.

Meinasin kuitenkin lopettaa nämä projektit, jossa on päämääränä näyttely sovittuna ajankohtana. Stressaan näillä aivan turhaan itseni. Kyllä minulla on edellen visioita ja suunnitelmia, mitä aion tehdä ja kokeilla. Koivuvanereista on vielä monta lastua veistämättä.

Uutta näyttelyssä on puupiirrokset. Olen veistänyt ja painanut sarjan Iisalmen vanhoja puutaloja.
Sarjoja on kaksi, kolmiväriset ja mustavalkeat. Koot ovat kaikilla samat, noin A3, joten sopivat hyvin valmiisiin kehyksiin. Molempia sarjoja on nyt painettu 5 kpl kutakin, mutta koko sarja tulee olemaan 10 vedosta.
Pääosassa näyttelyssä ovat tietenkin Iisalmen vanhat puutalot. Useimmat näistä on ennestään tuttuja, mutta uusiakin löytyy.
Mukana on nyt muutamia akvarellejä muualtakin kuin Iisalmesta. Länsirannikon matkalta oikeista puukaupungeista on monta näkymää.
Mukana näkymiä alppikylistä, joihin tein matkan keväällä.
Olen tehnyt matkoistani akvarellipäiväkirjoja. Tuon niitäkin näyttelyyn selattavaksi.

Tulevaan näyttelyyn kerään lähes kaikki tekemäni työt, osan seinälle ja osan laatikoihin, joissa niitä voi selata. Osan töistä lahjoitan yleisölle. Voivat tehdä niillä mitä lystäävät, sytyttää takan tai joulusaunan, piirtää päälle omat näkemykset, leikellä kirjanmerkeiksi. Pyydän kuvien ottajia laittamaan Instagrammiin kuvan tai videon, mitä tekivät kuvalle ja jakamaan sen @koppipena tililleni. Saa nähdä toimiiko tämä idea. Jos tämä poikii jotain ajatuksia tai ideoita, miten tämän voisi toteuttaa paremmin, otan neuvot vastaan kiitollisena.

Näyttelyssä on muutama Työ Pielavedeltä, jossa pidin näyttelyn toissa vuonna.

Edellisen näyttelyn jälkeen en ole ollut yhtään niin ahkera kuin aiemmin. Olen keskittynyt puupiirroksiin, joita näyttelyssä on kuusi erilaista. Muuten olen tehnyt paljon nopeita sutaisuja aiheesta, jotka eivät ole myytäviä vain jaettavia. Olen tehnyt myös paljon tilaustöitä. Galleriassa voi tutustua kaikkiin töihin, jotka ovat myyty, tilattu tai lahjoitettu.

Olen kerännyt kaikki työni taidekoppinen.fi sivustolle. Alla linkit sivuihin.

Täältä löytyy kaikki näyttelyni työt. Ja täältä työt, jotka on jo myyty tai lahjoitettu.

Rakennan näyttelyn 1. -2. päivä joulukuuta. Lauantaina 3.12. klo 12-16 on avaustilaisuus. Voit tulla silloinkin. Se on ihan vapaamuotoinen, ei puheita, ei pönötystä, vain pientä tarjoilua. Seuraavalla viikolla 5.-10.12. olen paikalla joka päivä 12-15 demomaalaamassa tai kaivertamassa. Paitsi ti 6.12. Itsenäisyyspäivänä.

Jaa kirjoitus