Iisalmen talot ja kirjat kohta myyty

Otsikko on yhtä liioitteleva kuin iltapäivälehdessä. Mutta ei aivan perätön. Myyty lappuja on tauluissa jo kymmenen, enemmän kuin uskalsin odottaa.

Autotallin lattialla ei ole enää kirjoja kuin yksi kerros. Kymmenen laatikkoa, 14 kirjaa per laatikko. Jossain jutussani veikkasin, että vuoden lopussa kirjoja on enää kaksi ja puoli sataa. Nyt pudotan veikkauksen sataan. Nyt kirjat on varastossa ja auto tallissa.

Olen ollut näyttelyssä lähes joka arkipäivä ja maalannut demo työn ja yrittänyt lähettää sen livenä fb:hen. Vain kerran se on onnistunut oikein. Kamera (puhelin) pitää olla pystyssä, että tulee oikein päin lähetykseen. 

Olen kohdannut paljon ihmisiä, jotka ovat ihastelleet tauluja ja ihmetelleet tuotteliaisuuttani. Eräs epäili, etten taida nukkua ollenkaan. 

Nyt on erityisesti kiitelty taulun alla olevia pikku juttuja, jotka on lainattu kirjasta. Nämä jutut ovat vain pieni osa kirjan teksteistä.

Olen paikalla seuraavasti Keskiviikko 15.12. klo 15-17, perjantai 17.12. klo 13-15, lauantai 18.12. klo 12-14, maanantai 20.12. klo 12-14, torstai 23.12. klo 12-14. Voit ostaa kirjan 30,- tai kortit 10,-, kun olen paikalla näyttelyssä. Myytäviin tauluihin, kirjaan ja kortteihin voit tutusta täällä.

Iisalmelainen kirjoitti myös jutun näyttelystä. Luettavana täällä.

Jaa kirjoitus