Näyttely avattu

Kolmen päivän puurtamisen jälkeen sain näyttelyn avatuksi valmiina ja ajoissa. Iso homma järjestää tälläinen näyttely, siksi tämä on viimeinen. Edellisenä päivänä oli paikan henkilökunta huomannut ilmaiset työt ja pyysivät luvan saako ottaa ja kirjoitatko signeerauksen, molemmat toteutuivat.

Nämä sukat odottivat minua näytelyn avauspäivänä demopöydällä, Kiitokset Tiitulle!

Tulin ajoissa paikalle. Järjestelin pikkuasioita, time lapse puhelin käyntiin, juomat laseihin (muovisiin), karkit pöydälle, leidivalot tuikkimaan, demopöytä valmiiksi.

Laatikoissa olevat työt kiinnostivat, varsinkin ilmaiset työt. Niitä meni ehkä 30-40. Mutta se @koppipena täggääminen ei toiminut. En ole vielä nähnyt yhtään kuvaa tililläni. Siis pyysin ilmaisakvarellin ottajia kertomaan insta tai fb tillillä, mitä kuvalle tapahtui. Yritin näyttelyn taulussa provosoida, että uskaltaisivat tehdä kuvalle jotain luovaa. Odotellaan, jospa jotain tapahtuu.

Muuten lisään ilmaislaatikkoon aina uusia sutaisuja, kun olen paikalla. Seuraavan kerran tulen demoamaan maanataina 5.12. klo 12-15.

Avajaispäivänä kirjaan tuli nimiä 20 ja kolme taulua meni kaupaksi. Vieraitten kesken käytiin mielenkiintoisia keskusteluja, eikä pelkästään taiteesta. Aiheena oli mm. shakki, aivokurkiainen, makuupussin lämpötila, lähivaellus sateella, savunmakuiset juomat, sähkönhinta, matkailu jne.
Tarjoiluna oli Olvin KevytOloa useissa mauissa. Olvi pesi tuotteellaan joskus valtakunnan ykkösbrädinäkin olleen Fazerin 5-1. Olvin kuudesta litrasta kelpasi juotavaksi 5, mutta Fazerin 4 kg:stä syötäväksi vain 1 kg. Huom. tämä ei ole tuotesijoittelua, vaan taivahan tosi.
Fazerin Pihlajanmarjoja, Geishoja, Vihreitä kuulia ja Fazerinoja jäi vielä tarjoiltavaksi seuraaviin demotapahtumiin, 5.12. klo 12-15 seuraava. Myös nämä sutaisut ovat silloin seinällä. Nähdään siellä!

Muista, että jaan nyt ilmaiseksi ”Vanhat Puutalot Iisalmessa” kirjaani. Täältä voit ladata!

Jaa kirjoitus