Vanhat Puutalot ALE jouluviikolla

Postikortit 15 kpl viisi euroa
Minulla on jäljellä vielä ehkä noin sata pakettia vanhat puutalot Iisalmessa aiheisia postikortteja. Nyt jouluviikolla myyn ne kolmasosa alkuperäiseen hintaan. Siis tämä tarjous on vain 19.-23.12.

Viimeinen näyttely, viimeinen mahdollisuus
Taulut on hinnoiteltu puolet halvemmiksi kuin edellisissä näyttelyissä. Myyn nyt kaikki tauluni pois ja jotka ei mene, niin lahjoitan loput hyväntekeväisyyteen. Parin järjestön kanssa on jo sovittu.

Kaksi viikkoa näyttelyä
Olen ollut näyttelyssä paikalla seitsemänä päivänä. Käivijöitä on ollut mukavasti, noin parikymmentä nimeä kirjaan per päivä. Mielenkiintoisia keskusteluja ja muisteloita vanhoista puutaloista. Ja surkuttelua, miksi näitä ei säilytetä ja hämmästelyä, että näitä on vielä näin paljon.

Ensimmäisellä näyttelyviikolla tein 54321 historiapuupiirroksen. Vihdoin sain luovuttaa Päivi Toloselle taulun, jonka hän oli voittanut pari vuotta sitten.

Demot ja live-lähetykset
Ensimmäisellä viikolla demosin puupiirroksen valmistusta ja lauantaina vedostin viereisessä taideluokassa viisi vedosta. Paikalla oli yksi oikeasti kiinnostunut katsoja ja muutama ovelta kurkistanut. Fb sivulta on katsottu lähetystä 120 kertaa. Mahdollisuus katsoa vielä vuoden loppuun.
Toisella viikolla maalasin demona vanhoja puutaloja tilauksesta. Parin viikon aikana olen myynyt kolmetoista akvarelliä, joista neljä tilaustyötä. Vielä kerkiää tilata jouluksi akvarellin vanhasta puutalosta, miksei uudestakin. 
Jouluviikolla olen paikalla maanantaina 19.12., keskiviikkona 21.12. ja perjantaina 23.12. klo 12-14.

Nämä työt tein toisella näyttelyviikolla. Kaikki ovat tilaustöitä. Kaksi ylempää tein demoa näyttelyssä.

Jatkan taiteilua ja tilaustöitä
Vaikka julistin tämän näyttelyn viimeiseksi, niin tekemistä en lopeta. Ja voin olla mukana näyttelyissä, mutta en pidä enää omia näyttelyitä. Viisi kertaa riittää. Aluksi jatkan puupiirroksia Iisalmen historiallisten tapahtumien kuvaamisella. Saatanpa kokeilla kuvanveistoa ja öljyvärejä. Kirja Kuopion vanhoista puutaloista kiinnostaisi, mutta se jäänee tekemättä. Tilaustöitä teen edelleen, yhteyden saa tämän sivuston kautta. Tai tästä suoraa s-postilla.

Kaikki myytävän olevat taulut näet täältä. Ja ”Vanhat puutalot Iisalmessa” kirja ilmaisen pdf-version voit hakea täältä.

Jaa kirjoitus