Vanhat puutalot kirjastossa ja kaupassa

Enpä olis vuosi sitten uskonut että minun kirja on kirjaston hyllyssä. Ja lainaajat jonottavat kirjaa. Kävin kirjastossa etsimässä, missä se kirja on. Ajattelin, että voisi olla historian tai taidekirjojen osastolla. En löytänyt. Kysyin, missä se olisi. Paikallishistorian osastolla. No, ei ollut siellä, kun kaikki olivat lainassa. Olin ottanut pari kirjaa mukaan, että saan kuvattua ne oikealla paikalla. Lahjoitin ne pari kirjaa kirjastolle, jos kerta on nyt kysyntää.

Keskiviikkona 27.10. Kävin esittelemässä Työväentalolla kokoontuvalle Iisalmen Eläkeläiset ry:n jäsenille kirjaa. Eläkeläiset kokoontuvat sinne keskiviikkoisin. Laulua, vitsejä, pelejä, voimistelua, arvontaa ja lopuksi kahvit. Kerroin kirjan tarinan ja myin yhden kirjan ja tais mennä joku postikorttipakka. Mukava tilaisuus.

Kirjat tulivat painosta 29.10. Kävin hakemassa neljä pakettia kirjapaino Seiskasta. Hämmästelin, miten iso määrä on tuhat kirjaa. Kaksi iso laivallista, joiden paino melkein tonnin. Perjantaina ne kaikki olivat meidän autotallissa.

Viikonloppuna postitin kirjat tilaajille, lähes sata kirjaa. Lähetin myös medioille kirjat ja kutsut. Siinä sattui pikku fiba. Teetin kolme tyhjää kirjaa. Ajattelin käyttää niitä näyttelyn vieraskirjoina. Pistin ne syrjään, etten vahingossa lähetä tilaajille. Mutta niin vaan siinä kävi, että Postiin menivät. Todennäköisesti medioille. Pistin perään sähköpostin, että vaihdetaan tyhjä täyteen. Ei ole kuulunut mitään.

Torstaina 11.11. jaoin kirjoja paikallisille tilaajille Iisalmen kulttuurikeskuksella. Siellä oli samaan aikaan kutsunnat. Hakijoita oli viitisenkymmentä. Vielä jäi kolmekymmentä kirjaa jakamatta. 

Seuraavan kerran jaan tilaajille kirjoja torstaina 2.12. klo 12-14.

Keskiviikkona 1.12. pystytään näyttelyä, silloin voi käydä vilkaisemassa olenko paikalla. Mutta torstaina 2.12. olen varmasti paikalla klo 12-14. Silloin todennäköisesti maalaan jonku demon. Ja samalla voin jakaa tai myydä kirjoja.

Kirja on Iisalmessa myynnissä Suomalaisessa Kirjakaupassa ja tiistaista 16.11. alkaen myös Prismassa. K-Citymarketin kanssa vielä neuvotellaan. Olis kyllä ihan Kihmulan vieressä, josta kirjassa kerrotaan usean puutalon voimin. Kirjakaupassa olin hyvässä seurassa Remeksen ja Tervon alla.

Nettikauppani taidekoppinen.fi myy edelleen kirjoja ja kortteja. Paikalliset voivat tilata sieltä ja hakea näyttelystä tai ostaa suoraan siellä.

Nyt kirjoja on maailmalla noin viisisataa ja saman verran meidän autotallissa. Veikkaan, että jouluun mennessä niistä on noin puolet myyty. Yritän olla positiivinen.

Lahtelankadulla palaa yhdessä ikkunassa valo jo aikaisin aamulla. Työt jatkuvat.

Jaa kirjoitus