Ensimmäinen akvarellinäyttely pidetty

Näyttely saavutti ja ylitti tavoitteet. Kävijätavoitetta ei ollut, koska en tiennyt yhtään, miten näyttelyissä käydään. Kävijöitä oli päivittäin 20-30 välillä, siis he jotka kirjoittivat nimensä vieraskirjaan. Joulu sotki vähän aikatauluja. Kulttuurikeskus oli useana päivänä suljettu. Nimiä kirjassa on yli viisisataa.

Nämä taulut saivat uuden kodin. Täältä löydät kaikki myynnissä olevat taulut!

Taulujen myynti yllätti. Toivoin, että menisi yksi kaupaksi, niin olisin tyytyväinen. Näyttelystä myytiin tauluja yhteensä 11 ja nettikaupan kautta kolme. Sain lisäsi useita tilaustöitä, myös muotokuvista oltiin kiinnostuneita.

Postikortteja meni hyvin, nettikaupassa, Suomalaisessa kirjakaupassa ja näyttelyssä. Nyt jäljellä on kolmestasadasta paketista noin viisikymmentä. Jos saan myytyä tammikuun aikana kaikki kortit loppuun, niin painatan uuden erän uusista kohteista. Jatkan sarjaa niin kauan kuin menekkiä on.

Tästä pääset tilaamaan!

Kirjan ennakkomyynti käynnistyi hyvin. Nyt tilauksia on viisikymmentä. Toivon saavani tilauksia parisataa, niin silloin kirjan painatus varmentuu.

Tämäkin joulunaikana maalattu muotokuva on tammikuun näyttelyssä.

Näyttely jatkuu vielä tammikuun. Maanantaina 4.1. tuon näyttelyyn uudet akvarellit. Aihe on sama, vanhat puutalot Iisalmessa. Pistän esille jonkin verran muotokuvia, joita olen maalannut runsaasti.

Tavataan akvarellinäyttelyssä, ilmoitan pian milloin olen itse paikalla demomaalaamassa!

Jaa kirjoitus