Näyttelyssä kävijöitä jo viisisataa!

Nyt ollaan jo joulunpyhissä ja teen vähän tiliä, miten on mennyt.

Näyttelyssä on käynyt päivittäin noin 20-25 katsojaa. Siis ne, jotka ovat kirjoittaneet nimensä vieraskirjaan. Jouluun menessä on käynyt yhteensä noin 500 vierailijaa.

Olen ollut tähän mennessä paikalla kahdeksen kertaa. Silloin olen maalannut aina yhden demon ja live-lähettänyt sen fb-sivulleni.

Livelähetyksillä on ollut yllättävän paljon katselijoita. Pari kertaa jopa yli tuhat. Mutta nämä kaikki eivät voi olla livenä katsomassa, vaan niitä on katseltu jälkeen päin.

Keskiviikkona 16.12. kävi Edvin Laineen koulun kolme luokkaa vierailulla. Olin maalannut heidän koulunsa useaan kertaan. Nytkin demomaalasin sen.

Olen myynyt näyttelystä yksitoista taulua, joka on mielestäni erittäin hyvä suoritus. Olisin ollut tyytyväinen yhteenkin myytyyn tauluun. Varauksia on lisäksi neljä, saa nähdä lunastetaanko. Suosituin aihe oli Haukiniemenkatu. Maalasin siitä ison version tammikuun näyttelyyn.

Minulla oli myynnissä myös postikorttipaketteja, niitäkin on mennyt jo yli sata. Suurimman osan on myynyt Suomalainen kirjakauppa. Ennakkotilauksia tulavasta kirjasta on myyty 39 kpl.

Joulun alla sain yllättäen tiedon, että voin jatkaa näyttelyä vielä tammikuun. Vaihdan lähes kaikki taulut uusiksi. Siellä on myös nämä uudet demomaalaukset.

Tammikuussa aion olla edelleen kahtena päivänä viikossa paikan päällä. Demomaalaan ja live-lähetän maanantaisin ja perjantaisin klo 12-14.

Jaa kirjoitus